Over Ons

Alle vaste medewerkers van Cinepro Summerschool zijn professionals uit de praktijk van het filmmaken. Met veel enthousiasme hebben we drie programma's samengesteld waarbij we op inventieve manier gebruik maken van de uitmuntende filmische mogelijkheden van de omgeving  in Almeria.

Karin S. de Boer, zelf al 20 jaar werkzaam als onafhankelijk (uitvoerend) producent voor met name speelfims en sinds enige jaren tevens schrijver en regisseur van korte (opdracht) films, woont al jaren in het gebied en werkt er als serviceproducer voor buitenlandse producenten.   

 

Bij de scenario workshop stellen wij ons als doel met de deelnemers tot een uitgewerkt synopsis dan wel treatment te komen. De coaches zijn er ook voor persoonlijk advies en via onze Nederlandse partners heeft u zelfs kans uw project te laten promoten.  

 

Almeria-Cinepro werkt samen met gastdocenten en een Nederlandse technicus die tijdens de cursus zorg draagt voor camera techniek en montage.

Maak kennis met een aantal vaste teamleden onder de knop 'ons team'.

 

Voor speciale wensen staan wij vanzelfsprekend open. Indien u met een eigen groep wilt komen kunnen we bijvoorbeeld thema's en workshops aanpassen.

Deelnemers

Het niveau van de workshops zal zoveel mogelijk worden aangepast op de ervaring van de deelnemers. Voor beginners beginnen we met de basisbegrippen en  voor gevorderden zullen we gelijk dieper ingaan op inhoud en vorm afhankelijk van welke cursus u kiest.

De cursus film & licht (C.1) is de meest cinematografische cursus en is geschikt voor mensen met interesse in cameravoering en regie.

De cursus filmmaken complet (C.2) is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het maken van films en het productieproces en ook graag set ervaring wil opdoen.

Deze cursus is tevens geschikt voor bedrijfsgroepen, leerkrachten, studenten, teambuilding projecten en creatieve of kunst-instellingen. Speciale verzoeken of aangepaste thema's op aanvraag.

De schrijfworkshop is door de persoonlijke begeleiding geschikt voor alle niveaus.

 

 

De cursus is bedoeld voor deelnemers vanaf 21 jaar.